Toggle menu
17 januari 2024

Belangrijke stap gezet!

In december 2023 hebben we weer een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van LW30. Direct na het vertrek van de laatste huurders uit het kantoorpand aan de Larenseweg 30, hebben we snel maatregelen genomen om de locatie te beveiligen. Heb je de duurzame en circulaire bouwhekken al opgemerkt? Deze zijn geplaatst om te voorkomen dat onbevoegden rondhangen of het pand betreden.

Momenteel zijn we intensief bezig met het locatieontwikkelplan. Diverse onderzoeken en verkennende werkzaamheden vormen de basis van dit plan. We nemen ook de opmerkingen van de gemeenteraad en de ideeën uit de buurt mee in de uitwerking. Het locatieontwikkelplan wordt straks de leidraad voor de transformatie van het pand naar 65 woningen en werkruimte.

Daarnaast zijn we actief op zoek naar een tijdelijke bestemming voor het pand. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid maar geeft het pand ook een nuttige rol in afwachting van de transformatie. De toekomst van LW30 belooft een mooi verhaal te worden. Van duurzaam bouwen tot vele mogelijkheden voor starters, maatschappelijke ondernemers en de buurt!

© 2024 LW30
Ontwerp: Concreet geeft vorm